25 Jan 2012

Arghh ! Bencinya !!!

Assalamualaikum ..
"Kenapa lah dorang tak balas balek apa yang aku tengah buat ney ? Aku dah berbuat baek dengan dorang ! Nape ahh ? Nape mereka tak balas balek ? Buat aku marah jer ."

Wuih ! Geram betol Nadia ni ! Ye lah . Nadia dah buat baek dengan dorang, dorang tak balas balek. Mereka fikir Nadia ni ingin tipu mereka ke ? Rasa macam nak tarek balek jer jasa baek Nadia pagi ni.. Nadia berblog, ada tujuan ..

1. Satu-satunya tempat untuk menulis diari
2. Meluahkan perasaan
3. Followers yang ramai ..

Setelah tahu adanya churp-churp..

4. Duit ...

Pada pukul 07:50 , Nadia ada follow seseorang.. Tapi dia tak follow Nadia balek ! Ni buka hal kecik, tapi ni hal besar. Korang lihat nombor 3 tu kan ? Semua kat sini tak buta kan ? So, buka mata korang besar-besar tu . Nombor 1, 2 dan 3 tu lah yang paling utama. Nombor 4 tu tak sangat.

Kalau macam tu, Nadia nak wat mcm ni ..
1. Post link website Nadia kat 8 group blogger .
2. Apabila datang komen , done follow you tapi followers Nadia tak meningkat, Nadia takkan follow korang balek .
3. Apabila datang komen, done follow you dan Nadia lihat followers Nadia meningkat, maka Nadia akan follow dorang .

Jangan membantah ! Nadia guna motif yang ini ~~~> My Blog, My Rules . If Not, I Will Block Your Blog And You Don't Have Any Blog . Kemain panjang motif tu . AWAS !
3. Taknak follow cara private ! Macam menipu jer bunyi . Apa yang nak private sangat ?


2 comments:

cik diba said...

biasela tu kalo ade org yg x bls follow...mane tau da berbulan lamenyer dye x on blog...akak pown baru online...tetibe follower ramai...ade la juga akk follow diaorg..ape kate nadia letak link kat mane2 group kat fb yg berkait rpt nan blog

Nadia said...

umphh , ok . sy paham . tengs sudi baca ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...