19 Dec 2011

Kalau nak blogwalking , kena ...

Assalamualaikum..

Hari ni , Nadia nak kasi tawu sama korang , kalau nak blogwalking kat blog , korang kena lah ikot cm kat bawah ni . kalau tak , para bloggers takkan follow korang balek . Sebab , pernah kat blog Nadia ada blogwalkers yang kata "singgah sini" .. Jadi , Nadia rasa takde mood Nadia nak follow dia krna dia takde pon kata yang dia dah follow kan ? Dia mawu singgah je kan ? Ada jugak yg kata  , done follow you .. Follow me back ,, tapi , takde pon kat followers gambar dia ?

1. Kalau nak blogwalking, tulis lah ayat cantek2 cket kat shoutmix tu ..

Yang tak sedap dipandang :
1. Done follow you , follow me back
2. Singgah sini jap .
3. Nice blog . Follow saya eh ..
4. Ada error lah , tak dapat nak follow . follow me :)

Yang sedap dipandang :
1. Wah , cantek betol ur blog laa . btw, follow me coz i'm done follow you..
2. Blogwalking here . ur blog nice than mine . follow me ya . done following you .

Tu lah baru betol . kalau ada word cm tu lagi , Nadia takkan follow orang tu ..

1 comment:

Maulinda Afriyana said...

Halo nadia, saya suka blog mu :) kamu dari negara mana? malaysia kah? saya dari indonesia. kalau sempat follow back blog saya http://maulindaafriyana.blogspot.com saya ingin berteman dengan anda :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...