20 Feb 2012

Freebies Copyright

Assalamualaikum .

Free jer ni taw ! Betoll . Nama jer title tu FREEbies copyright kan ? Ooo . Dah percaya ? Baguslah . Sorry sebab late kasi freebies selain dari doodle . Nadia pon bosan asyik freebies doodles je . 

p/s : kalau nak ambek sebagai page freebies korang tuu , makesure korang kena credit kat Nadia coz Nadia guna kod Nadia sendiri .

http://1.bp.blogspot.com/-u3AKOqdmmWU/T0MogqQ23JI/AAAAAAAAAYM/X9w6OiTWps8/s1600/copyrightmerahnadia.png

http://4.bp.blogspot.com/-0gpbu35jaf4/T0Mpd2fgzjI/AAAAAAAAAYU/G4XW852VC_k/s1600/copyrightmerahmudanadia.png

http://3.bp.blogspot.com/-0tXkyRrrsLw/T0Mr0ZtGV6I/AAAAAAAAAYc/FN2iOcNUkLw/s1600/copyrightpinknadia.png
 http://2.bp.blogspot.com/-rmaJ2e-igiw/T0MuLy3pDpI/AAAAAAAAAYk/XmAY0RgPkTI/s1600/copyrightpurplenadia.png
http://3.bp.blogspot.com/-DIuudJ0hx70/T0MvejeuruI/AAAAAAAAAY0/FLeBaY2j8oU/s1600/copyrightbirunadia.png
http://4.bp.blogspot.com/-FzGBjaCfqyU/T0Mv563qm4I/AAAAAAAAAY8/TSjyclmMocA/s1600/copyrightbirumudanadia.png

 http://4.bp.blogspot.com/-mXZEFQMzrVs/T0Mx1suGWPI/AAAAAAAAAZE/AcHzfRLRvYE/s1600/copyrighthijaumudanadia.png

http://4.bp.blogspot.com/-L_RF49fTlRQ/T0NUYpc53jI/AAAAAAAAAZM/tIqv_w1KVWM/s1600/copyrightkuningnadia.png


Kalau suka boleh ambell suka hati . Kalau tak suka boleh cau ! Boleh tekan CTRL + W . k ? Ahaha .

1 comment:

Aiman Hakim said...

Akk ada yang warna kelabu takk , kalau ada tolong inform kat saya eh , smart la warna kelabu ... buat masa nie sye amek warna biru cair , twitter saya : @Aiman_HakimD32

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...